Skip to main content
Developer portal
Switch Language

Bouwmachines kunnen voortaan ook volledig digitaal geleased worden. 

Bullswap, het grootste Belgische verhuurplatform voor bouwmachines  heeft een samenwerkingsakkoord gesloten met KBC, waardoor het platform ook een snelle en comfortabele oplossing biedt voor financiële leasings van nieuwe en jonge tweedehandsmachines. Op het Bullswapplatform (https://www.bullswap.com/leasen) kunnen zowel KBC-klanten* als niet-klanten naast verhuur op korte termijn, soepel, gebruiksvriendelijk en volledig digitaal een leasingcontract afsluiten bij KBC Lease. 

 

Karin Van Hoecke, directeur Digitale Transformatie KBC België stelt vast: “De consument is duidelijk vragende partij voor snelle, eenvoudige en transparante oplossingen. KBC is dan ook verheugd om ook via het Bullswapplatform een gepaste en gebruiksvriendelijke oplossing aan te bieden. De samenwerking met Bullswap bundelt het gemak van een onlineplatform met het comfort en de expertise van een ervaren partner in financiële zaken. Daarenboven zijn we daa  waar de klant ons nodig heeft en bouwt KBC ook verder aan zijn strategie van open en beyond banking.” 

Huren op korte termijn, leasen voor lange termijn 

Sinds 13 november 2019 kunnen bezoekers van het Bullswapplatform materiaal, gaande van graafmachines tot hoogtewerkers, ook huren voor langere periodes. KBC is door het aanbieden van zijn leasingformule op een platform van derden, een pionier in de financiële sector. Zeker omdat niet  alleen het leasen van nieuwe toestellen mogelijk is, maar ook een leasing voor jonge tweedehandstoestellen wordt aangeboden. 

Jannes Valkeneers, mede-zaakvoerder van Bullswap licht toe: “Bullswap heeft reeds het huren van machines bij talloze bedrijven gedigitaliseerd en een tijdsbesparing van 81% gerealiseerd. Nu gaan we een stap verder en willen we ook het verschil maken op het vlak van he  afsluiten van een ‘1 click leasing formule’ voor bouwmachines. Noem het gerust Bullswap 2.0. We zijn dan ook heel blij dat KBC zich mee inzet om bedrijven met elke machinenood te ontzorgen.” 

 

Deze service wordt aangeboden aan iedereen, zowel KBC-klanten als niet-klanten. Daarenboven wordt elke aanvraag binnen de 24 uur behandeld. Het Bullswapnetwerk bestaat uit 100 professionele verhuurbedrijven verspreid over heel België en Nederland, die via het Bullswapplatform hun machines te huur aanbieden. Naast verhuur op korte termijn vroegen klanten ook naar een eenvoudige en transparante oplossing voor verhuring op lange termijn. De leasingformule van KBC biedt hier een oplossing. Daarenboven sluit de leaseoplossing van KBC volledig aan op de digitale beleving van de Bullswapklanten. 

Over Bullswap: 

Bullswap is een Limburgse start-up die 24/7 beschikbaar is voor het huren van machines. 100 betrouwbare verhuurpartners in België en Nederland zorgen voor klasse A-toestellen: van minigravers tot torenkranen. In een eerste fase werd Bullswap ondersteund door Start it @KBC, de grootste Belgische accelerator voor start-ups. De start-up  kon reeds 750.000 euro  ophalen bij enkele privé-investeerders. 

 

*Voorlopig wordt deze service enkel in het Nederlands aangeboden. 

 

Persbericht

Over ons

KBC Open Bankverzekeren stimuleert innovatie
om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Contacteer ons

Oplossingsgerichte vragen / Technische vragen : Contact