Skip to main content
Developer portal
Switch Language

Til je bedrijf naar een volgend niveau

KBC biedt oplossingen die jou helpen om je bedrijfsactiviteiten verder te ontwikkelen, te innoveren en te laten groeien. Zo verbeter je je klantenbeleving en realiseer je extra opbrengsten. 

Je kunt daarvoor gebruik maken van een van onze oplossingen met technische integratie (link naar ‘integrations’) maar we stellen ook een online, standalone tool ter beschikking, de KBC Partner Hub. Deze tool vereist geen technische implementatie. Je kunt hem dus snel en eenvoudig in gebruik nemen. 

Je krijgt als partner via deze tool vlot toegang tot de KBC-processen om o.a. simulaties voor kredieten te maken en/of kredietaanvragen in te leiden met je klant. Samen met je klant bekijk je tijdens het verkoopgesprek de mogelijkheden. 

 

De KBC Partner Hub als handige tool in je verkoopsgesprek

Via de KBC Partner Hub kun je als partner de volgende KBC-producten aanbieden aan je klanten: 

  • KBC-Lening op afbetaling: als je als partner het statuut van bemiddelaar hebt, kun je met je klant in de KBC Partner Hub een simulatie maken voor een KBC-Lening op afbetaling. Vervolgens kun je ofwel de simulatie naar je klant doorsturen, die dan de aanvraag van de lening zelf doet bij KBC, ofwel de aanvraag samen met je klant in de tool vervolledigen en indienen bij KBC. 
  • B2B asset financing: in de KBC Partner Hub maak je tijdens je verkoopgesprek samen met je klant een simulatie voor een leasing, renting en/of investeringskrediet. Je stuurt deze simulatie door aan je klant, die dan de effectieve aanvraag van het krediet bij KBC kan opstarten. 

In de toekomst zullen er nog andere oplossingen in de KBC Partner Hub bij komen. 

Over ons

KBC Open Bankverzekeren stimuleert innovatie
om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Contacteer ons

Oplossingsgerichte vragen / Technische vragen : Contact