Skip to main content
Developer portal
Switch Language
Optioneel

KBC Coin: de toekomst van betalen?

Wie het woord ‘blockchain’ hoort, denkt hoogstwaarschijnlijk eerst aan Bitcoin. Logisch, want die cryptomunt is ongetwijfeld de bekendste toepassing van de nochtans vaak nog raadselachtige blockchaintechnologie. De soms...

Open bankverzekeren

Partner Hub getuigenis - Avant Machinery

AVANT Machinery N.V. importeert en verdeelt knikladers, graafmachines, verreikers en hoogwerkers in België en Nederland. Het familiebedrijf is sinds 2000 actief in de verkoop, verhuur en service van machines. Niels Raepers, Sales & Marketing Manager, geeft ons een kijkje achter de schermen en vertelt hoe hij in aanraking kwam met de Partner Hub.

Open bankverzekeren
Trends en innovatie

Confidentialiteit en integriteit bij het uitwisselen van informatie

In het eerste artikel van reeks ‘Integreren kun je leren’ hebben we de verschillende integratiemethoden toegelicht, zoals een iFrame, een API of een widget. In dit artikel gaan we dieper in op de security-aspecten van informatie, dus de manier waarop de data wordt verstuurd. Als we informatie uitwisselen, willen we natuurlijk dat ze juist is en op de juiste manier wordt verstuurd. Daarbij zijn twee aspecten cruciaal: confidentialiteit én integriteit.

Over ons

KBC Open Bankverzekeren stimuleert innovatie
om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Contacteer ons

Oplossingsgerichte vragen / Technische vragen : Contact