Skip to main content
Developer portal
Switch Language
Charlotte Hoste
Charlotte Hoste

Business Development Manager iChoosr

Met meer dan tien jaar ervaring in het opzetten van groepsaankoopprogramma's is iChoosr een onafhankelijke expert in human engagement. Het bedrijf organiseert al sinds 2008 groepsaankopen voor producten en diensten die consumenten als "complex" beschouwen en werkt nauw samen met partners die duurzaamheid even hoog in het vaandel dragen en de belangen van hun klanten adequaat willen behartigen, net als KBC. Lees de getuigenis van iChoosr over hoe de samenwerking met KBC toegevoegde waarde oplevert voor hun gebruikers.

 

Een partnerschap dat duurzaamheid op de eerste plaats zet

ichoosr

De diensten van iChoosr zijn zo ontworpen dat klanten niet langer zelf een tijdrovend onderzoek naar groepsaankopen moeten doen. Het verstrekt informatie op maat van de klant en zorgt ervoor dat kwaliteitsvolle diensten worden geleverd tegen een redelijke prijs, zodat de klant op beide oren kan slapen. Je kunt je vrijblijvend inschrijven op een online platform, waarbij klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid en objectiviteit vooropstaan.

Omdat de doelstellingen van iChoosr en KBC elkaar overlappen als het gaat om een duurzame samenleving bouwen, zijn de twee bedrijven eind 2019 een partnerschap aangegaan. KBC-klanten, maar ook particulieren die geen klant zijn, kunnen via de KBC Mobile-app deelnemen aan groepsaankopen voor groene stroom en gas en zo geld besparen op hun energiefactuur.

In 2021 zetten de twee bedrijven de volgende stap in hun samenwerking. Door aan de groepsaankoop voor zonnepanelen van iChoosr de mogelijkheid toe te voegen om een groene-energielening van KBC af te sluiten, kunnen deelnemers eenvoudig en vrijblijvend een lening simuleren en aanvragen op het iChoosr-platform. Door de samenwerking tussen iChoosr en KBC - gekoppeld aan het duurzame karakter van investeren in zonnepanelen - kan de rente uitzonderlijk laag worden gehouden (1,1%).

 

Getuigenis van een gebruiker

 

Charlotte Hoste, Business Development Manager bij iChoosr, legt het proces nader uit:

"Wanneer een deelnemer zich inschrijft voor een groepsaankoop voor zonnepanelen, kan hij aangeven dat hij belangstelling heeft voor een groene-energielening. Na een veiling krijgt de klant van ons een persoonlijk voorstel, dat de totale kostprijs vermeldt."

Na integratie van de KBC-widget kunnen deelnemers meteen het aflossingsbedrag en de looptijd van het terugbetalingsplan simuleren. Zodra de klant het definitieve aanbod aanvaardt, kan hij het krediet online aanvragen via KBC Mobile, KBC Touch of de KBC-website.

"De klant krijgt ondersteuning vanaf het begin tot het einde van het proces," vervolgt Hoste. "Nadat de zonnepanelen op het gebouw zijn geïnstalleerd, wordt de lening geactiveerd en ontvangt de installateur het bedrag dat overeenstemt met de lening. De klant begint dan een maand later zijn terugbetalingen aan KBC."

Deze succesvolle samenwerking heeft de weg vrijgemaakt om verder in te zetten op het ontzorgen van onze gebruikers en tegelijk duurzame investeringen een stap dichterbij te brengen.

"Daardoor hebben meer mensen de kans om zonnepanelen te installeren," besluit Hoste.

 

artikel Ichoosr"Bij iChoosr willen we complexe zaken eenvoudig maken en mensen de kans geven om naar de toekomst te kijken. We helpen mensen weloverwogen keuzes te maken en doen er alles aan om onze diensten te verbeteren - allemaal in het belang van de gebruikers van onze diensten. Door de groene-energielening van KBC toe te voegen aan de customer journey voor onze groepsaankoop voor zonnepanelen, zetten we opnieuw een stap vooruit in het ontzorgen van onze klanten."

Charlotte Hoste, Business Development Manager, iChoosr

 

 

 

Over ons

KBC Open Bankverzekeren stimuleert innovatie
om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Contacteer ons

Oplossingsgerichte vragen / Technische vragen : Contact