Skip to main content
Developer portal
Switch Language

AVANT Machinery N.V. importeert en verdeelt knikladers, graafmachines, verreikers en hoogwerkers in België en Nederland. Het familiebedrijf is sinds 2000 actief in de verkoop, verhuur en service van machines. Niels Raepers, Sales & Marketing Manager, geeft ons een kijkje achter de schermen en vertelt hoe hij in aanraking kwam met de Partner Hub.

“Dankzij ons team van 27 ervaren medewerkers is Avant Machinery ondertussen uitgegroeid tot een echte expert in smart solutions”, zegt Niels. “Onze focus ligt uitdrukkelijk op verkoop, verhuur en service van nieuwe machines. Je vindt onze klanten dan ook in de meest uiteenlopende sectoren: van landscaping en boomverzorging, tot klinkeraanleg, zwembadbouw en zelfs paardenstoeterijen. Daardoor behaalden we vorig boekjaar een omzet van meer dan 20 miljoen euro.”

Op een gegeven moment ging hij op zoek naar een eenvoudige, transparante en prijscompetitieve manier om leasing aan zijn klanten te kunnen aanbieden. “We hadden voor leasings al ervaring met andere leveranciers, maar de Partner Hub heeft in vergelijking toch heel wat extra voordelen”, zegt Niels. “Enerzijds is de tool eenvoudig in gebruik: binnen de minuut kun je alle gegevens invoeren en stuur je een leasingofferte door op maat van de klant. De eenvoud en snelheid waren voor ons doorslaggevend. Van onze klanten horen we dan weer dat de leasingtarieven een stuk lager liggen dan bij de concurrentie. Ook het transparante kostenoverzicht – tot en met de dossierkosten – geeft onze klanten extra vertrouwen om met ons in zee te gaan.”

Ondertussen is de Partner Hub een vast onderdeel geworden in het verkoopproces van Avant Machinery. “Omdat de meeste machines bij ons via leasing worden aangekocht, gebruiken we de Partner Hub heel vaak”, zegt Niels. “Als de leasingtarieven aansluiten bij de verwachtingen van de klant, is dat zeker een meerwaarde. Natuurlijk speelt ook de goede samenwerking met KBC hierbij een grote rol. KBC begrijpt dat het in commerciële transacties vaak heel snel moet gaan en ze spelen daar uitstekend op in.”

Wil je meer informatie over de Partner Hub? Op de KBC developer portal lees je er alles over.

Voor informatie over Avant Machinery kun je terecht op AVANT België - De meest veelzijdige knikladers ter wereld (avanttecno.com)

Over ons

KBC Open Bankverzekeren stimuleert innovatie
om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Contacteer ons

Oplossingsgerichte vragen / Technische vragen : Contact