Skip to main content
Developer portal
Switch Language

Til je bedrijf naar een volgend niveau

KBC biedt oplossingen die jou helpen om je bedrijfsactiviteiten verder te ontwikkelen, te innoveren en te laten groeien. Zo verbeter je je klantenbeleving en realiseer je extra opbrengsten. 

Je kunt daarvoor gebruik maken van een van onze oplossingen met technische integratie (link naar ‘integrations’) maar we stellen ook een online, standalone tool ter beschikking, de KBC Partner Hub. Deze tool vereist geen technische implementatie. Je kunt hem dus snel en eenvoudig in gebruik nemen. 

Je krijgt als partner via deze tool vlot toegang tot de KBC-processen om o.a. simulaties voor kredieten te maken en/of kredietaanvragen in te leiden met je klant. Samen met je klant bekijk je tijdens het verkoopgesprek de mogelijkheden. 

 

De KBC Partner Hub als handige tool in je verkoopsgesprek

Via de KBC Partner Hub kun je als partner de volgende KBC-producten aanbieden aan je klanten: 

  • KBC-Lening op afbetaling: als je als partner het statuut van bemiddelaar hebt, kun je met je klant in de KBC Partner Hub een simulatie maken voor een KBC-Lening op afbetaling. Vervolgens kun je ofwel de simulatie naar je klant doorsturen, die dan de aanvraag van de lening zelf doet bij KBC, ofwel de aanvraag samen met je klant in de tool vervolledigen en indienen bij KBC. 
  • B2B asset financing: in de KBC Partner Hub maak je tijdens je verkoopgesprek samen met je klant een simulatie voor een leasing, renting en/of investeringskrediet. Je stuurt deze simulatie door aan je klant, die dan de effectieve aanvraag van het krediet bij KBC kan opstarten. 
  • Woningkrediet: Heb je het statuut van bemiddelaar, dan kun je eenvoudig voor je klant een gepersonaliseerde simulatie maken voor zijn woningkrediet. Zo weet je klant meteen hoeveel hij kan lenen en wat zijn maandelijkse aflossing zal zijn. Je stuurt die simulatie nadien door naar je klant, die dan eenvoudig digitaal de effectieve kredietaanvraag kan opstarten met de hulp van onze KBC Live medewerkers.
  • Business Accounts: Maak het nieuwe/startende ondernemingen nog gemakkelijker om hun zaak te starten. Ben je een zakelijke dienstverlener, dan kun je ze onmiddellijk een professionele rekening voor hun zaak laten openen bij KBC. Ook bestaande ondernemingen kunnen via deze weg een extra rekening openen.
  • Sociaal Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (SVAPZ): Geef via de KBC Partner Hub je klanten in enkele seconden tijd een berekening voor een SVAPZ. Deze berekening kan je doorsturen via e-mail en vervolgens ligt het initiatief volledig bij je klant om het product al dan niet (digitaal) op te starten.

In de toekomst zullen er nog andere oplossingen in de KBC Partner Hub bij komen. 

Over ons

KBC Open Bankverzekeren stimuleert innovatie
om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Contacteer ons

Oplossingsgerichte vragen / Technische vragen : Contact