Skip to main content
Developer portal
Switch Language
Optioneel
Results: 18
Connect & Pay

Connect & Pay

Corporate
Betalingen

Met Connect & Pay kunnen klanten de reconciliatie- en betalingsprocessen versnellen en automatiseren, hun werkkapitaal optimaliseren, menselijke fouten uitsluiten en het risico op interne betalingsfraude beperken.

Joyn digital loyalty solutions

Joyn digitale getrouwheidsoplossingen

Detailhandel
Betalingen

Joyn combineert een digitale klantenkaart en een waardevol marketingplatform in één handige oplossing. Voor klanten is Joyn een gemakkelijke manier om getrouwheidspunten te sparen en in te wisselen, zowel online als in de winkel. Voor handelaars is Joyn een sterk, gebruiksvriendelijk getrouwheidsplatform dat van elke klant een vaste klant kan maken. 

KBC B2B Asset Financing

KBC B2B Asset Financing

Corporate
Leningen & Leasings

Handelaars kunnen hun aanbod en dienstverlening voor hun klanten uitbreiden met een B2B Asset Financing voorstel.

KBC Business Account

KBC Business PRO Rekening

Corporate
Betalingen

Zakelijke dienstverleners kunnen online zakelijke rekeningen van KBC aanbieden aan nieuwe en bestaande bedrijven om hun klantbeleving efficiënter te maken. 

New
KBC Employee Mobility

KBC Employee Mobility

Mobiliteit
Auto industrie
Leningen & Leasings

Deze integratie tussen KBC MoveSmart en een cafetariaplantool zorgt voor de uitwisseling van gegevens van klanten en werknemers. Hierdoor kan automatisch, volledig digitaal een leasefiets of auto binnen de juiste loonruil gekozen en besteld worden. 

KBC Payment Button

KBC-Betaalknop

Detailhandel
Betalingen

Webshops kunnen de KBC-Betaalknop gebruiken om hun online klanten eenvoudige en flexibele instant betalingen aan te bieden. 

KBC Green Energy Loan

KBC-Energielening

Energie
Huisvesting
Leningen & Leasings

Handelaars kunnen in de winkel en online krediet aanbieden, zowel aan KBC-klanten als aan niet KBC-klanten. Onze kredietoplossingen zijn de perfecte manier om uw verkoop te stimuleren en klanten een extra service te geven.  

KBC Bicycle Loan

KBC-Fietslening

Mobiliteit
Leningen & Leasings

Handelaars kunnen in de winkel en online krediet aanbieden, zowel aan KBC-klanten als aan niet KBC-klanten. Onze kredietoplossingen zijn de perfecte manier om uw verkoop te stimuleren en klanten een extra service te geven. 

KBC Multi-Purpose Loan

KBC-Lening op Afbetaling voor Diverse Doeleinden

Energie
Huisvesting
Mobiliteit
Auto industrie
Leningen & Leasings

Handelaars kunnen in de winkel en online krediet aanbieden, zowel aan KBC-klanten als aan niet KBC-klanten. Onze kredietoplossingen zijn de perfecte manier om uw verkoop te stimuleren en klanten een extra service te geven.  

Over ons

KBC Open Bankverzekeren stimuleert innovatie
om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Contacteer ons

Oplossingsgerichte vragen / Technische vragen : Contact