Skip to main content
Developer portal
Switch Language
Optioneel
Results: 9
Connect & Pay

Connect & Pay

Corporate
Betalingen

Met Connect & Pay kunnen klanten de reconciliatie- en betalingsprocessen versnellen en automatiseren, hun werkkapitaal optimaliseren, menselijke fouten uitsluiten en het risico op interne betalingsfraude beperken.

Joyn digital loyalty solutions

Joyn digitale getrouwheidsoplossingen

Detailhandel
Betalingen

Joyn combineert een digitale klantenkaart en een waardevol marketingplatform in één handige oplossing. Voor klanten is Joyn een gemakkelijke manier om getrouwheidspunten te sparen en in te wisselen, zowel online als in de winkel. Voor handelaars is Joyn een sterk, gebruiksvriendelijk getrouwheidsplatform dat van elke klant een vaste klant kan maken. 

KBC Business Account

KBC Business PRO Rekening

Corporate
Betalingen

Zakelijke dienstverleners kunnen online zakelijke rekeningen van KBC aanbieden aan nieuwe en bestaande bedrijven om hun klantbeleving efficiënter te maken. 

KBC Payment Button

KBC-Betaalknop

Detailhandel
Betalingen

Webshops kunnen de KBC-Betaalknop gebruiken om hun online klanten eenvoudige en flexibele instant betalingen aan te bieden. 

Payconiq In-Store

Payconiq In-Store

Detailhandel
Betalingen

Payconiq In-Store maakt het gemakkelijk voor handelaars om klanten mobiele betalingen aan te bieden in fysieke winkels. De handelaars kunnen kiezen uit een brede waaier aan opties.

 

Payconiq Online

Payconiq Online

Detailhandel
Betalingen

Payconiq Online maakt het gemakkelijk voor handelaars om de populaire mobiele betalingen met Payconiq te integreren in hun webshops en apps.

PSD2 Account Information Services (AIS)

PSD2 Account Information Services

PSD2
Betalingen

Met Account Information Services (AIS) kunnen banken op uitdrukkelijk verzoek van de rekeninghouder rekeninginformatie delen in het kader van de PSD2-regels via gereguleerde Account Information Service Providers (AISP's). 

PSD2 Confirmation of Funds (CoF)

PSD2 Confirmation of Funds

PSD2
Betalingen

Derde partijen kunnen Confirmation of Funds gebruiken om volgens de PSD2-regels het saldo van een bepaalde KBC-rekening op te vragen, op voorwaarde dat de rekeninghouder daarvoor zijn uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven. Dat gebeurt meestal voordat een betaling wordt geïnitieerd. 

KBC/CBC PSD2 Payment Initiation Services (PIS)

PSD2 Payment Initiation Services

PSD2
Betalingen

Payment Initiation Service Providers (PISP's) - of vrij vertaald ‘aanbieders van betalingsinitiatiediensten’ - kunnen gebruikmaken van Payment Initiation Services om online geld over te maken van een klantenrekening naar een derde partij in het kader van de PSD2-wetgeving, op voorwaarde dat de rekeninghouder zijn of haar uitdrukkelijke toestemming en goedkeuring heeft gegeven. 

Over ons

KBC Open Bankverzekeren stimuleert innovatie
om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Contacteer ons

Oplossingsgerichte vragen / Technische vragen : Contact